Wiskundige / Projectmanager

Na mijn bachelor Technische Wiskunde aan de TU Delft, heb ik een master in Industriële Wiskunde gedaan aan de universiteit van Santiago de Compostela in Spanje. Dit is de tak van de toegepaste wiskunde die gaat over het ontwikkelen van oplossingen voor complexe problemen in de industrie. Hiervoor worden vaak computersimulaties gebruikt. Ik ben in 2021 afgestudeerd bij DESY (Hamburg, Duitsland), een van de grootste deeltjesversneller centra ter wereld. Daarnaast heb ik, tijdens mijn tijd in Spanje, vloeiend Spaans leren spreken.
Na mijn verdieping in de wiskunde, zocht ik in mijn werk naar een verbreding. Deze verbreding heb ik gevonden bij Agritect Advies. Hier kan ik meedraaien in verschillende projecten, in verschillende sectoren.

Glastuinbouw

In de glastuinbouw ben ik betrokken bij de ontwikkeling van de Hortivation Hub, de datarotonde van de glastuinbouw. Door de Hortivation Hub zullen kassenbouwers en toeleveranciers beter kunnen samenwerken aan projecten. Ook zullen bedrijven die kasdashboards ontwikkelen of data-analyses doen, sneller, en op een gestandaardiseerde manier hun data kunnen krijgen.

Openbaar vervoer

In de OV-sector heb ik een datavisualisatie tool ontwikkeld voor het project ‘TreinTV’ van de RET. Daarnaast zijn we betrokken bij verschillende projecten rondom de ontwikkeling van DRI-systemen (Dynamische Reisinformatie Systemen).

linkedin

 

 

logo

    Coenecoop 4A
       2741 PG  Waddinxveen

    (+31) (0)182 623 222
    info@probatius.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.