Senior adviseur

Na mijn studieperiode en een korte baan in het tuinbouwonderzoek ben ik gaan werken bij Bloemenveiling Aalsmeer als informatieadviseur / projectleider. Na een periode als zelfstandig adviseur ben ik in 2005 bij Agritect Advies terechtgekomen.

Projecten

Tijdens mijn jaren bij Bloemenveiling Aalsmeer heb ik veel projecten uitgevoerd bij dit bedrijf in de rol van informatieanalist, adviseur of projectleider. Een korte bloemlezing:

  • TeleVBA, het informatiesysteem voor de leden/kwekers, opzetten en invoeren
  • Administratieve systemen, zoals het verantwoordings- en afrekensysteem voor kwekers, opzetten en invoeren
  • Verbeterprojecten uitvoeren rond de veilingklok, aanbodsinformatiesysteem en andere veilvormen
  • Diverse EDI-trajecten invoeren, zoals de elektronische aanvoerbrief (EAB) en de elektronische kloktransactie (EKT).

Navision

De laatste drie jaar bij Bloemenveiling Aalsmeer heb ik gewerkt bij de business unit EVA als hoofd informatiemanagement. Ik heb mij daar beziggehouden met de ontwikkeling en invoering van Electronic Commerce systemen. In 1999 ben ik samen met drie partners het adviesbureau JIP Advies begonnen. Dit bureau hield zich bezig met advisering, projectleiding en interim-management in de sierteeltsector. Daarnaast heeft JIP samen met Adfocom een managementinformatiepakket ontwikkeld voor exporteurs van bloemen, planten en bollen. Dit pakket is gebaseerd op Navision, een ERP-pakket van Microsoft.

In de afgelopen jaren heb ik zeer uiteenlopende projecten gedaan, variërend van informatiestrategiebepaling voor een grote exporteur in bloemen tot implementatieconsultancy voor Navision. Op deze wijze heb ik dus veel en brede ervaring opgedaan.

 

linkedin

logo

    Coenecoop 4A
       2741 PG  Waddinxveen

    (+31) (0)182 623 222
    info@probatius.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.